Sweet Home 3D

Sweet Home 3D 5.2

Eenvoudig te gebruiken interieurdesign-applicatie

VOOR

  • Overzichtelijk designmenu
  • Leuke 3D-wandelvideo's
  • Veel meubels beschikbaar
  • Importeer meer via programma-website

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Uitmuntend
8

Met het kosteloze Sweet Home 3D ontwerp je naar hartenlust het interieur van je huis. Door de intuïtieve werkwijze waant zelfs een peuter zich binnen de kortste keren binnenhuisarchitect.

Sweet Home 3D presenteert een vierdelig designmenu. Linksboven staan meer dan 50 meubels, huisonderdelen en andere voorwerpen tot je beschikking. Deze sleur je naar de 2D grid-layout, waar je ze vergroot, verkleint, verplaatst, omdraait en verft. Ook creëer je hier aanvullende kamers, zodat je langzaamaan naar die gewenste villa, bungalow of skihut toewerkt. Terwijl je deze bewerkingen maakt, zie je rechtsonder een zeer degelijke 3-dimensionale representatie die live mee verandert.

Daar blijft het echter niet bij met Sweet Home 3D. Zo maak je een schermafbeelding of zelfs een video van de 3D-voorstelling van je fraaie kamers. Vooral een filmpje produceren is leuk: in een apart venster bepaal je zelf eenvoudig een wandelpad. Druk daarna op Create en als uitvoer geeft Sweet Home 3D je een ware tour door je nieuwe huis. Dat is natuurlijk handig als je ideeën over de inrichting van je huis met een partner, familielid of vriend wil delen.

Het opensourceprogramma Sweet Home 3D is dé manier om gratis en voor niets het interieurdesign van je huis te ontwerpen. Een foutje maken is niet erg; gewoon deleten die zooi en opnieuw proberen!

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor mac

Meer
Sweet Home 3D

Download

Sweet Home 3D 5.2

Beoordelingen about Sweet Home 3D

  • door Anonymous

    tof..
    heb het een week in gebruik, alles naar wens. gebruik het op een Mac. Zou graag andere beelden willen inb...   Meer